Klasyczne przygotowanie kawy do zaparzacza
Sposób ten jest bardzo często wykorzystywany w domowym zaciszu, gdzie można w prosty i szybki przygotować dużą ilość kawy dla siebie i bliskich. Wówczas można uzyskać pełnię smaku w jednym naczyniu, które można zakupić w różnych pojemnościach. Do tego potrzebna będzie Ci odpowiednia kawa do zaparzacza , którą na szczęście znajdziesz w okazyjnej cenie na naszym sklepie internetowym. Oferujemy szeroki wybór kaw o różnym charakterze, aby każdy z naszych klientów mógł zakupić dla siebie odpowiednio intensywną, z dobrą zawartością kofeiny i w wygodnym opakowaniu kawę ziarnistą lub mieloną.
Do zaparzacza powinna być stosowana kawa gruboziarnista, aby mogła skutecznie zaparzyć się pod wpływem gorącej wody i nabrać odpowiedniego smaku. W tym celu przygotowaliśmy kilka rodzajów kawy mielonej, a także kawy ziarnistej, którą można bez problemu zmielić w młynku żarnowym na właściwym poziomie grubości. W ten sposób uzyskasz idealną kawę w swojej filiżance, którą będziesz mógł poczęstować także swoich bliskich.
Zasmakuj kawy do zaparzacza z całego świata
Świat Ekspresów to wyjątkowe miejsce, ponieważ staramy się na bieżąco uzupełniać nasze zapasy asortymentem różnych producentów praktycznie z każdego zakątka świata. Dzięki nam, możesz smakować i poznawać zupełnie inne doświadczenia kawy do zaparzacza , która wbrew pozorom nie musi okazać się gorzkawa i delikatnie kwaskowata. Możesz zaopatrzyć się w mieszankę ze znaczącą domieszką kawy Arabici, która przede wszystkim cechuje się delikatnym smakiem, lekko orzechowym i aksamitnym aromatem, który z pewnością pokochasz od pierwszego łyka.
Natomiast dla wielbicieli mocnej, czarnej kawy powinna zaspokoić kawa Robusta o intensywniejszym charakterze, a więc idealnym dla spragnionych energii. Przygotowanie kawy w zaparzacza jest bardzo proste i mało czasochłonne, dlatego też coraz więcej osób decyduje się na zakup tego szczególnego naczynia. W naszym sklepie dostaniesz także specjalną kawę do zaparzacza w różnych odsłonach, spośród których wybierzesz swoją ulubioną.
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Migdałowy, Waniliowy, delikatne nuty owocowe
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Orzechowy, migdałowy, delikatne nuty owocowe
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Brazylia, Etiopia, Kolumbia
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Czekoladowy, karmelowy, orzechowy
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Karmelowy, Czekoladowy, Orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Karmelowy, Czekoladowy, Orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Karmelowy, Czekoladowy, Orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Czekoladowy, karmelowy, orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Karmelowy, Czekoladowy, Orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Czekoladowy, karmelowy, orzechowy
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Gorycz:
Palarnia:
Siedlecka Manufaktura Kawy
Słodycz:
Intensywność smaku:
Blend czy single:
Crema:
Pochodzenie ziaren:
Najlepiej przygotowywać w:
Ekspres kolbowy, automatyczny, przelewowy, kawiarka, French Press, tradycyjny
Wysokość upraw:
Stopień palenia:
Skład:
Zawartość kofeiny:
Opakowanie:
Przeznaczenie:
Ekspres automatyczny, kawiarka, parzenie tradycyjne
Najlepiej smakuje w:
Espresso, Americano, Latte, Cappuccino
Wyczuwalne aromaty:
Ilość pozycji na liście: 24
48